KN filters

Autobike Haaksbergen is gecertificeerd partner van K&N. Hierdoor kunnen wij u altijd passende KN filters verschaffen

K&N Engineering Inc. “fabrikant van de beste luchtfilters” is al sinds de start in 1969 de marktleider op het gebied van luchtfilter technologie voor auto-, motor-, zeevaart-, industrie- en legertoepassingen.
K&N zorgt ervoor dat alle KN filters ontworpen is om het maximale uit uw motor te halen bij een zelfde filterwerking, zodat de motor optimaal beschermd wordt.

K&N filters zijn ook geschikt voor machines en tractoren!

er zijn 4 soorten KN Filters:

  • Filters met een hoge luchtdoorlaat. Dit zijn filters die uitwasbaar zijn. Deze K&N filters worden beschermd door een aluminium rooster. K&N filters met een hoge luchtdoorlaat vervangen de  standaard luchtfilter. één van de grote voordelen van deze filters is dat deze niet worden aangetast door vocht.
  • KN 57I Performance Kit is ideaal voor mensen die meer vermogen en koppel willen. Samen met een K&N luchtfilter vervangt de 57i de beperkende originele luchtfilterbehuizingen waardoor de luchtdoorlaat geoptimaliseerd wordt.  Deze Wordt direct gemonteerd op de plaats van het standaard luchtfilterhuis. Andere opties voor montage zijn op de luchthoeveelheidsmeter of op het gasklephuis.
  • Universele luchtfilters zijn ontworpen en geproduceerd voor een breed scala aan toepassingen. Deze zijn verkrijgbaar als rond, recht, conisch of ovaal model Voor praktisch elke toepassing geschikt
  • Xstream Airflow Top® luchtfilter is ontworpen voor racers die het uiterste van hun luchtinlaatsysteem eisen. het driedimensionale ontwerp biedt een groter oppervlak voor nog meer luchtdoorlaat. Lucht kan ongelimiteerd worden aangezogen via de zijkanten en de bovenkant direct naar de carburateur of injectiesysteem. De Xstream Airflow Top® luchtfilter is leverbaar in drie verschillende maten: 22,9 cm (9″) 27,9 cm (11″)  en 35,6 cm(14″)

KN filters Haaksbergen KN filters

 

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden? Kom langs, of bel ons op 053-5740226