Bandenservice

Voor bandenservice en andere werkzaamheden met betrekking tot banden bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij hebben een professionele werkwijze, en ruime ervaring met het wisselen, balanceren en monteren van banden. Wij leveren hoge kwaliteit service en producten van A-merk bandenfabrikanten. Ook  voor uw motorbanden wissel bent u bij ons op het juiste adres. Tevens monteren wij ook camper, caravan en scooter banden.

Waarom banden wisselen

Het is van groot belang om uw banden op tijd te wisselen. Het is levensgevaarlijk om rond te rijden op banden met te weinig profiel. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6mm. Echter is het al verstandig om het eerder te doen, bij ongeveer 2mm. Dit is te meten met een profielmeter.

Waarom bandenservice van Autobike

Bij ons krijgt u altijd eerlijk, duidelijk en goed advies. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van banden weten wij hier alles vanaf. Wij hebben een groot aanbod van verschillende bandensoorten en merken. Bij ons kunt u onder andere terecht voor winterbanden, zomerbanden, all-season banden, conventionele banden, directionele banden en asymmetrische banden. Voor advies en vragen kunt u altijd langskomen of bellen!

Bandenservice

Autobike biedt u de volgende voordelen:

Vaste prijzen voor montage, balanceren en ventiel. (Excl. verwijderingsbijdrage voor milieu)

  • Uitlijnen
  • Bandenhotel voor vaste klanten
  • Bandencontrole
  • Stikstofvulling
  • Bandenreparatie

 

diverse banden

P1050245

2013-Pirelli-Angel-GT-motorband-test

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.