APK Haaksbergen

Voor een APK Haaksbergen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn RDW erkend voor APK keuringen! Bij ons bent u er zeker van dat uw APK keuring wordt gedaan door een gediplomeerde monteur. Mocht u vragen hebben over APK keuringen, kunt u ons altijd bellen op 053-5740226. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen voor meer informatie. Wij geven u duidelijk en eerlijk advies over wat het gaat kosten. U kunt ook aangeven dat u gebeld wil worden, mochten er onverwachte kosten zijn.

APK keuren bij Autobike

  1. U maakt een afspraak bij Autobike in Haaksbergen.
  2. De APK-keurmeester van het APK-bedrijf keurt het voertuig.
  3. Na de keuring ontvangt u altijd een APK-keuringsrapport (ook bij een afkeuring).

rdw-erkend-autobedrijfRDW erkend voor lichte voertuigen

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn.  Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u  daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.  Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. Hieronder ziet u wanneer uw auto eventueel gekeurd moet worden.

Als uw voertuig al eerder is gekeurd

Als uw voertuig al eerder is gekeurd, dan kunt u de vervaldatum van de APK-keuring bekijken bij Voertuiggegevens raadplegen (aan de rechterzijde op de pagina) of u kijkt naar de datum die op het APK-keuringsrapport staat. Vóór deze datum moet het voertuig opnieuw goedgekeurd zijn.

Als uw voertuig nog niet eerder is gekeurd

Als uw voertuig nog niet eerder is gekeurd, dan kunt u in onderstaand schema zien wanneer uw voertuig voor het eerst APK gekeurd moet worden. Ook kunt u hieruit aflezen hoe vaak u uw voertuig moet laten keuren.
apk Haaksbergen
Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.