Airco service

Voor  airco service kunt u bij ons terecht.

Het is verstandig om elk jaar airco service te laten uitvoeren. Dit om te voorkomen dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Gemiddeld moet om het jaar de airco worden bijgevuld. In de regel is meer onderhoud niet vaker nodig dan eens in de 5 jaar.

Om rekening mee te houden

  • Laat regelmatig de interieur-/pollenfilters vervangen, bijvoorbeeld tijdens het uitvoeren van een grote beurt.
  • Voor het onderhoud maakt het niet uit of je de airco veel of juist heel weinig gebruikt. Met regelmatig onderhoud voorkom je dat hij stuk gaat. Een airco repareren of vervangen is namelijk erg duur.
  • Het koudemiddel moet geregeld worden aangevuld; een drooglopende airco gaat zeker stuk. Een slecht werkende airco heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik

Mocht u twijfelen of uw airco het nog goed doet, kunt u bij ons een lektest laten uitvoeren. Dit doen wij door middel van stikstof en vacumeren. Wij meten altijd de temperatuur van de lucht uit uw airco systeem in de auto en kunt u de slechte en goede werking zien. Kom langs voor advies, of bel ons!

Airco service Haaksbergen

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.