Over ons

autogarage Haaksbergen

In 1998 startte Automat Haaksbergen aan de Eibergsestraat. Dit werd 3 jaar na oprichting overgenomen door Henk van Dorth die het snel veranderde in “Autobike”. Dit vanwege de passie voor motoren en het uitbreiden van ons werkveld. Hedendaags kunt u ons vinden aan de Greune 34, waar ons professionele team van ervaren monteurs bezig zijn met mobiliteit.

Zoals onze naam al verteld kunt u bij Autobike/Automat terecht voor zowel auto, motor en scooter reparatie, onderhoud,accessoires en onderdelen. tevens kunt u bij ons terecht met uw camper of caravan.
U kunt echter ook uw vering of rijhoogte bij ons laten aanpassen.
Ook verzorgen wij graag uw APK en monteert Autobike/Automat alle merken banden en zijn wij geselecteerd als trekhaak-specialist door de firma Brink. Alle montage en service wordt verricht in onze eigen werkplaats door onze vaste monteurs.

Autobike is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen. Autobike is een betrouwbare en professionele autogarage Haaksbergen. Voor meer informatie over onze werkplaats en montage, klik hier

U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over auto’s, scooters, campers, caravans of motors . Wij helpen u met deskundig advies. U mag altijd bellen, wij zijn bereikbaar op het nummer 053-5740226.

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.

autogarage Haaksbergen