Caravans Haaksbergen

Caravans Haaksbergen

Wij zijn dé specialist wat betreft caravans  Haaksbergen. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van montage met betrekking tot caravans. U kunt ook terecht bij ons voor het monteren van nieuwe veringen in uw caravan!

Een greep uit onze diverse werkzaamheden:

  • schotelsystemen

Ideaal voor op vakantie! een schotelsysteem bovenop uw caravan. Veel mensen missen op vakantie de Nederlandse televisie. Daarom kan het prettig zijn om voor de tijd een schotel te laten monteren. Dit kan relatief snel gebeuren.

schotel caravans Haaksbergen

  • airco’s

Er zijn twee types airco’s: Bankairco’s en dakairco’s.

Met bankairco wordt bedoeld een airco die geplaats wordt onder in de bank van uw caravan.  De buitenmaten van uw voertuig blijven onaangetast, het dakraam blijft behouden en eventuele buren ervaren geen lawaai van uw comfortable airco.

De dakairco bestaat het langst en wordt vaak gekozen vanwege de snelle installatie. De grote voordelen van een dakairco zijn het rendement en de besparing van ruimte in het interieur van uw camper of caravan.

dakairco caravan Haaksbergenbankairco caravan Haaksbergen

 

  • zonnepanelen

Een zonnepaneel camper of caravan  in combinatie met de juiste  accu met eventueel een 12 Volt of 24 Volt naar 230Volt omvormer is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van  stroompunten of generators. Wanneer u ervoor kiest een zonnepaneel te plaatsen, dan bent u altijd en overal verzekerd van stroom. U hoeft er dan ook geen rekening meer mee te houden dat u op een camping overnacht waar u gebruik kunt maken van elektriciteit.

 

zonnepaneel gemonteerd caravan haaksbergenzonnepaneel caravan haaksbergen

 

  • bagageluiken

Een bagageluik is perfect voor het maken van een handige toegang tot bepaalde ruimten in campers en caravans. Daardoor wordt alle ruimte in het interieur optimaal gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder de zitbanken of onder het vaste bed.

bagageluik Caravans Haaksbergen

  • rolluiken

Rolluiken voor caravans bieden verschillende voordelen. Naast dat het uw caravan ’s nachts donker kan maken bied een rolluik ook nog andere voordelen. een onderdeel dat vaak vergeten wordt is de isolerende werking van een rolluik. In de zomer zorgt de rolluik ervoor dat uw caravan een stuk koeler blijft.  Tevens verhindert een dichte rolluik veel inbrekers. een rolluik is gemaakt van stevig materiaal, en is moeilijk open te maken.

rolluik opgerold Caravan Haaskbergencaravan rolluik Haaksbergen

  • Dakramen

Sommige caravans worden uitgerust met slechts een klein dakraam. Dit kan ervoor zorgen dat er te weinig licht binnenkomt in de caravan. Daarom kunnen wij tamelijk eenvoudig een alternatief of een extra dakraam inbouwen.

 

dakluik caravans Haaksbergen

 

 

voor onze pagina over campers klik hier

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden? Kom langs, of bel ons op 053-5740226