Campers Haaksbergen

Vaak zijn er fabriek-af toch nog enkele elementen die ontbreken aan een camper. Sommige mensen willen toch wat extra mogelijkheden op hun camper. Daarmee kunnen wij helpen, door middel van aanpassingen aan de camper om het gebruikersgemak en comfort te garanderen.

Onze kracht zit in onze diversiteit. Wij voeren veel verschillende soorten montages en reparaties uit met betrekking tot campers en caravans. Hierdoor hebben wij veel ervaring vergaard in bijna alle soorten montages, reparaties en onderhoud. Daarom zijn wij dé specialist wat betreft campers Haaksbergen

Enkele werkzaamheden wat betreft campers Haaksbergen

Op onderstaande hebben wij een satelliet gemonteerd. Tevens hebben wij zonnepanelen op het dak geïnstalleerd en wifi aangelegd.

satelliet campers Haaksbergen  zonnepaneel camper Haaksbergen

Hieronder ziet u hoe wij een nieuwe camper van compleet nieuwe elektronica hebben voorzien. Ook is deze camper voorzien van een televisiescherm die handig uitschuifbaar is. Deze televisie is uiteraard aangesloten op de gemonteerde satelliet.

electronica camper Haaksbergentv scherm camper Haaksbergen

 

 

 

 

 

 

Hieronder ziet u een gemonteerde bullbar. Deze wordt bij ons op professionele wijze gemonteerd. Dit is één van onze vele specialiteiten op het gebied van campers.

Bullbar campers Haaksbergen

voor onze pagina over caravans klik hier

Wij zijn vooral actief in de omgeving van Haaksbergen. Dit is dus ook onder andere sint Isidorushoeve, Buurse, Eibergen en Neede.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden? Kom langs, of bel ons op 053-5740226